20 Întrebări Frecvente

Ia întotdeauna decizii juridice informate! Descoperă cele mai

1. Ce fel de întrebări pot adresa unui avocat online?

Pe AvocatOnline.net puteți programa o consultanță juridică pentru întrebări din orice arie juridică. De exemplu: puteți obține sfaturi și ajutor cu redactarea unor documente importante, formulare, consultanță juridică în drept civil, dreptul familiei, dreptul comercial etc. Puteți obține sfaturi, coaching strategic sau doar informații clare pentru a spulbera dileme și incertitudini juridice.


La AvocatOnline.net o consultanța la telefon sau online este 350,00 de lei și durează 60 de minute. Pentru că în prealabil veți completă un formular pentru consultanță online, puteți expune detaliile cazului, iar acestea vor fi analizate de avocat astfel încât întrevederea va fi și mai eficientă.


Orice problemă de natură juridică se poate discuta cu avocatul. Pentru contracte, dreptul familiei, dreptul civil, drept penal, drept comercial și multe alte nelămuriri din sfera dreptului, puteți apela cu încredere AvocatOnline.net.


Deși există unii avocați care oferă exclusiv servicii online, AvocatOnline.net vă poate reprezenta cu succes în fața instanțelor. Doar contactați-ne pentru a cunoaște toate detaliile cazului dumneavoastră.


Desigur. Indiferent de țara în care vă aflați, noi va putem oferi servicii juridice online, de la distanță, prin telefon, skype, zoom, whatsapp.


Desigur. Faceți o programare pe site-ul AvocatOnline.net pentru o consultanță online, iar la ora și dată preferate de dumneavoastră un avocat va intra în legătură cu dumneavoastră pentru a va ajuta cu contractul specific de care aveți nevoie.


O consultanță pentru servicii juridice online timp de o ora este în jur de 350,00 lei. Desigur, serviciile juridice pot varia în funcție de solicitări, probleme și complexitatea soluțiilor sau a demersurilor. Totuși, statisticile arată că este mai ieftin să lucrezi cu un avocat online decât să mergi fizic la biroul acestuia.


Poate fi prin skype, prin telefon, prin whatsapp sau prin zoom. Avantajul este că dumneavoastră puteți alege modalitatea de comunicare preferată în momentul în care faceți setările personale pentru programarea consultanței online. Atenție: dacă optezi pentru o întrevedere online este important să ai o cameră web funcțională și o conexiune bună la internet.


De regulă, în câteva ore. Intrați pe site-ul AvocatOnline.net, accesați calendarul de programări și vedeți instant când este disponibilă cea mai recentă dată și oră pentru o consultație juridică online.


Plata se efectuează în avans, în momentul în care programezi consultanța online. Se face prin OP sau Card online. Platforma este 100% securizată. După efectuarea plății vei primi un email de confirmare alături de toate celelalte detalii ale programării.


Da. Sute de divorțuri au fost deja soluționate favorabil de către avocații noștri profesioniști. Cu o experiență solidă în dreptul familiei, AvocatOnline.net vă poate ajuta să gestionați toate chestiunile de ordin legal ce țin de un divorț: partaj, custodie copii, evaluare soț, anulare căsătorie, divorț fără acord, consultanță profesionistă etc.


Desigur. Avocații noștri online vă pot ajuta cu tot ce implică dezbaterea legală a unei moșteniri, chiar și atunci când există alte persoane împotriva cărora vă luptați. Oferim servicii juridice complete pentru moșteniri, testamente, revendicări imobiliare, evacuare, uzucapiune etc.


Luați legătură cu avocații noștri online ( faceți programare online pentru consultanță la distanță) și veți primi toate informațiile și detaliile necesare pentru gestionare daune accidente auto, evaluări, despăgubiri accidente, recuperări, analizare caz, daune morale și materiale. Vă reprezentăm în mod onest și profesionist până la final.


Sigur. AvocatOnline.net vă stă la dispoziție pentru servicii complete de înființare firme, consultanță formă de activitate firme, găzduire sediu social, schimbare sediu social, contracte, consultanță fiscală, reprezentare la Registrul Comerțului, redactare documentație necesară.


Apelați la avocatul nostru specialist în malpraxis și acesta vă poate ajută cu redactarea documentației necesare, reprezentarea în fața instanțelor, analizarea cazului, identificarea celor mai bune soluții, solicitare despăgubiri daune morale și materiale.


Da. Avocat online vă poate ajuta să înființați un PFA, fie că sunteți cetățean român sau de altă origine, din țările UE. Vă putem ajuta cu alegerea denumirii, documentația necesară/ dosarul depus la Registrul Comerțului, sediul social PFA, cod CAEN, înființare și autorizare.


Da. Avocat-online.eu vă poate ajuta cu găzduirea sediului social pentru orice firmă (SRL, SRL-D, ÎI și PFA-uri), precum și cu pregătirea documentației necesare pentru depunere la Registrul Comerțului.


Da. În procesele de drept civil reprezentăm chiriașii sau proprietarii, persoanele implicate în dezbaterea unei moșteniri, persoane ce revendică terenuri, case ori alte proprietăți, persoane ce caută să recupereze creanțe, care au nevoie de extras de carte funciară, anularea unor documente juridice etc.


Contactați AvocatOnline.net pentru extrase de carte funciară sau orice alte chestiune conectată de dreptul civil (uzufruct, posesie, partaj judiciar, superficia, apărare drepturi de proprietate etc).


În 3 zile. Fie că vreți să înființați un SRL, SA sau ONG, AvocatOnline.net se ocupă de înființări societăți comerciale, documentații complete, consultanță înființare firmă.

Întâmpinați o problemă de natură juridică și aveți nevoie de sfatul unui avocat bun?