Esti neindreptatit de o contraventie? Rezolva-ti rapid problema cu un avocat online!

Vineri, 28 Mai 2021, 17:12
Esti neindreptatit de o contraventie? Rezolva-ti rapid problema cu un avocat online!

Ti se aplica o contraventie pe care o consideri nejustificata? Esti de parere ca in acest fel ti se aduce un prejudiciu moral si mai presus de toate, unul financiar?

Fie ca ai circulat intr-o zona in care ai respectat toate masurile de circulatie, insa te-ai trezit pe nepusa masa cu o amenda pentru incalcarea limitei de viteza sau cu o pedeapsa minora in urma unui incident oarecare, in interiorul unei comunitati, nu exista situatie fara rezolvare. Poti contesta oricand contraventia sau amenda primita in termen aproximativ de 15-30 zile, iar un avocat iti poate veni in ajutor ca sa te bucuri de un adevarat succes al verdictului obtinut.

De ce sa apelezi la un avocat online in cazul unei contraventii

Chiar daca deseori te stradui sa derulezi lucrurile ca la carte, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum te astepti. Poti avea neplacerea de a da peste un organ al legii care va cauta orice minus pentru a-ti aplica o contraventie sau sa primesti o amenda pentru o serie de aspecte care nici macar nu ti s-au adus vreodata la cunostinta. Desi primul sentiment in astfel de situatii e unul fristrant, combinat cu dorinta de a-ti face dreptate cu propriile maini, stim cu totii ca o astfel de decizie poate avea rezultate nefaste, va chiar sa creasca valoarea unei amenzi sau sa complice contraventia in calcul. Un avocat online este cea mai buna optiune ca sa-ti gasesti in cel mai scurt timp linistea morala si dreptatea.

De exemplu, cei mai multi prefera sa achite contravaloarea unei amenzi gandindu-se ca orice alta forma de incercare in atenuarea sau eliminarea acesteia va fi inzecit mai complicata si mai costisitoare. Dar nu trebuie sa fie asa! In plus, cu siguranta nu-ti doresti sa te prezinti la un eventual loc de munca cu o selectie riguroasa, iar prezenta acestei contraventii sa-ti compromita cariera. Atunci cand consideri ca contraventiile si amenzile nu au fost aplicate corespunzator, poti rezolva rapid problema prin intermediul celui mai bun avocat online. Si cum timpul este pretios, caci aceste contraventii se pot mari (chiar dubla, tripla) intr-un termen extrem de scurt (24-49 ore), vei avea nevoie de un avocat care sa fie prompt si care sa-ti puna la dispozitie posibilitatea de a te consilia cat mai repede. Este foarte putin probabil ca un avocat fizic sa poata face acest lucru pentru ca deseori este necesar foarte mult timp iar lista cu programari la astfel de avocati este foarte plina. Insa, cu o solicitare la un avocat online, poti primi consiliere si solutii optime chiar si in cateva ore de la incident. 

Are rost sa contest/rezolv o contraventie prin intermediul unui avocat?

Cand te gandesti la un avocat, lucrurile par sa fie extrem de complicate. Iar principala problema o reprezinta bineinteles, costurile. 

Atunci cand o amenda sau o contraventie este modesta, stim ca e putin probabil sa apelezi la un avocat. Insa, exista si unele contraventii/amenzi mai generoase/neplacute pe care nu oricine si le poate permite. In plus, mai exista si posibilitatea de a solicita daune extra pentru prejudiciul adus.

Costurile unui avocat online se raporteaza la timpul de lucru si, in medie, piata arata ca sunt cu mult mai accesibile decat costurile la un avocat fizic. De asemenea, daca abordarea strategica a contestarii unei contraventii decurge excelent si beneficiezi de castig de cauza, remuneratia avocatului poate fi cu mult mai mica decat contraventia in sine. In plus, dosarul tau va ramane unul curat, cu o reputatie ireprosabila.

Asadar, chiar si contraventiile minime sunt deseori demne de a fi luate in considerare, iar un avocat online bun stie cum sa va indrume astfel incat sa remediati astfel de situatii

Întâmpinați o problemă de natură juridică și aveți nevoie de sfatul unui avocat bun?