Esti in strainatate si ai nevoie de un avocat? Solicita consultanta telefonica de la un avocat online!

Vineri, 28 Mai 2021, 17:10
Esti in strainatate si ai nevoie de un avocat? Solicita consultanta telefonica de la un avocat online!

Nimeni nu ar fi plecat in strainatate daca gaseau in minunata noastra tara conditiile adecvate pentru a dispune de un trai cel putin decent. Totusi, asta nu inseamna ca viata in afara tarii si in afara casei parintesti este o viata pe deplin fericita, fara griji. Din pacte, tot mai multi romani aflati peste hotare intampina cel putin o data o problema de natura juridica - de la dezbaterea unei mosteniri si/sau uzufructul acestora, a unor persoanele care le au in grija sau cu care convietuiesc, pana la incidente variate, in mediul fizic, online, accidente de munca, business etc. 

Este cu atat mai anevoios cand aceste probleme apar la scurt timp dupa mutarea intr-o noua tara unde este foarte putin probabil sa cunosti limba, ceea ce ingreuneaza intregul proces de solutionare al problemelor de natura juridica. 

Stiai insa, ca poti apela simplu si rapid, la un avocat roman, prin telefon? Acest serviciu este disponibil oricand pentru tine si te poate ajuta sa-ti rezolvi problema simplu si rapid sau sa primesti indrumarea/sfaturile cele mai pertinente pentru a urma o cale de succes. 

Avocat prin telefon - solutia perfecta pentru romanii plecati in strainatate

Majoritatea persoanelor care pleaca peste granita au dorinta de a-si gasi un loc de munca mai bine platit si pentru a beneficia de o viata mai buna. Unii aleg aceasta cale chiar si daca nu cunosc foarte multe aspecte despre zona respectiva sau deseori, ajunsi la destinatie, descopera ca lucrurile nu sunt asa cum au sperat. De la accidente de munca asupra carora patronii nu doresc sa-si asume responsabilitatea, pana la malpraxis medical in urma unor interventii chirurgicale (si nu numai), crearea unor contracte de munca false sau asuprirea unor drepturi etc. sunt doar cateva dintre situatiile cele mai frecvent intalnite pentru care romanii aleg sa apeleze la un avocat. 

Bineinteles, sansele ca acestia sa dispuna de posibilitatea de a-si permite un avocat in tara straina sau de unul in oficiu, fara extra costuri, sunt destul de mici. Iar daca ai ajuns aici, cel mai probabil si tu te afli in aceeasi situatie. 

Stim ca e posibil sa nu dispui nici de bani de drum, pentru rentoarcerea in tara si demararea procedurilor aferente, dar suntem ferm convinsi ca detii cel putin un dispozitiv mobil cu conexiune la internet, respectiv un telefon mobil tip smartphone. Asadar, prin intermediul acestuia poti lua cu usurinta legatura si sa gasesc solutia potrivita la toate probleme tale, fara deplasari, costuri anoste sau uriase. 

Poti opta pentru a-ti alege un avocat online potrivit cu ajutorul telefonului mobil in doua modalitati:

Realizezi o solicitare de contact cu un avocat online accesand pagina web si specificand informatiile de interes;

Acolo unde exista posibilitatea, contactezi telefonic sau esti contactat de un avocat pentru a-ti oferi mai multe detalii permisibile despre situatia in care te afli si/sau serviciile/sugestiile acestuia. 

Poti, de exemplu, sa realizezi o solicitare online scrisa de pe orice alt dispozitiv, cu mentiunea de a realiza o programare pe care s-o onorezi telefonic sau prin intermediul unor platforme de socializare (de exemplu, Zoom), la data si ora stabilita de tine. Bineinteles, avocatii online dispun la randul lor de foarte multe cazuri, astfel ca un cabinet de avocatura online de prestigiu isi poate selecta clientii astfel incat sa se asigure ca dispune de timpul si de personalul necesar in vederea acoperirii necesarului clientilor deja prezenti, astfel ca solicitarea ta poate fi prelucrata in cel mai scurt timp, insa nu neaparat in cateva ore sau in decursul a 24 ore. Unele probleme necesita un timp mai indelungat si amanuntit de analiza, astfel ca procesarea solicitarii tale necesita mai mult timp decat ai fi putut estima cu ochiul liber. 

Un avocat va analiza in mod cert solicitarea ta, iar sedinta de consultatie o vei plati online, cu cardul, tot de pe telefonul mobil. In cazul in care preintampini o serie de probleme care nu tin de ambele parti implicate si rezolvarea problemei a ramas in aer, poti solicita returnarea banilor inapoi in cel mai scurt timp.

Asadar, daca esti in strainatate si intampini probleme de natura legala, nu uita ca poti intotdeauna sa soliciti ajutorul unui avocat prin telefon.

Întâmpinați o problemă de natură juridică și aveți nevoie de sfatul unui avocat bun?